Vælg dit sprog

facebook

Passagerer med særlige behov

Passagerer med særlige behov - eksempelvis gangbesværede, kørestolsbrugere, blinde - skal ved ombordstigning meddele skibets besætning, at de har brug for assistance i tilfælde af en eventuel nødsituation. Passagerer med særligt behov, som rejser uden ledsager, skal meddele rederiet dette senest 48 timer før planlagt rejse, så eventuel assistance fra besætningen kan planlægges forud for rejsen.

På overfarten ÆRØSKØBING-SVENDBORG er der elevator fra vogndækket til færgernes saloner. 

Det er muligt i forbindelse med pladsreservation til personkøretøjer til disse overfarter at meddele, at man ønsker at parkere i nærheden af elevatoren. Ønske om elevatorplacering skal meddeles rederiet telefonisk. 

Da der kun er begrænsede antal pladser til rådighed på de enkelte overfarter opfordres der til at man vurderer sit faktiske behov for placering nær elevatoren førend man bestiller pladsen.

Der forefindes mulighed for at éen bil kan parkere i umiddelbar nærhed af elevator på M/F Marstal og M/F Ærøskøbing. Øvrige biler med behov for elevatorplads vil få plads i nærheden af elevatoren.

På overfarten SØBY-FÅBORG/FAABORG-SØBY er der ikke elevator og adgang til passagersalon er ved brug af stejl trappe. Gangbesværede må af sikkerhedsmæssige årsager ikke opholde sig i bilen på vogndækket under overfarten grundet evakuering- og adgangsforhold. Gangbesværede skal benytte overfarten Ærøskøbing-Svendborg / Svendborg-Ærøskøbing eller SØBY-FYNSHAV/FYNSHAV-SØBY

Passagerer der ikke ankommer i bil, men alligevel ønsker at benytte elevatoren, skal benytte kørerampen til biler. Dette gælder ligeledes passagerer som medbringer barnevogn/klapvogn.

Passagerer der ønsker at benytte elevatoren anmodes om at møde i god tid inden lastningen påbegyndes. Kun derved kan der garanteres at elevatoren er tilgængelig.

Rederiet kan ikke garantere assistance fra besætning eller placering og adgang til elevator, med mindre ønsket er meddelt rederiet senest 48 timer forud for afrejsen.

 

kreditkort bw

Ærøfærgerne v/Ærø Kommune - Vestergade 1A - 5970 Ærøskøbing
Tlf: +45 62524000 - Email: info@aeroe-ferry.dk - CVR: 28856075

Persondatapolitik hos Ærøfærgerne  | Tilgængelighedserklæring 

© 2024 Ærøfærgerne. All rights reserved.

Website designed, developed and hosted by demand.dk